Webshop meertalige ondersteuning uitgebreid

Car Lock Systems, dé specialist in autosleutels, sloten en handzenderbehuizingen, heeft de webshop vernieuwd met uitgebreide meertalige ondersteuning en mobiele compatibiliteit. Klanten kunnen eenvoudig in hun eigen taal door het indrukwekkende assortiment van meer dan 17.000 OEM- en IAM-artikelen navigeren en bestellen.

5 extra talen beschikbaar

Voorheen konden klanten al bestellen in het Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans. Nu zijn daar vijf nieuwe talen aan toegevoegd: Pools, Deens, Zweeds, Tsjechisch en Italiaans. Deze uitbreiding maakt het nog gemakkelijker om door de webshop te bladeren en bestellingen te plaatsen zonder taalbarrières.

Volledig responsive voor alle devices

Wist u dat de webshop ook volledig mobiel compatibel is? U kunt uw bestellingen nu eenvoudig doorgeven via uw mobiele telefoon of tablet, waar u ook bent. Dit zorgt voor een naadloze en flexibele winkelervaring, zodat u altijd en overal toegang heeft tot de producten die u nodig heeft.

Efficiënter bestelproces

Deze vernieuwingen bieden aanzienlijke voordelen voor klanten. Ze kunnen productomschrijvingen en specificaties beter begrijpen, wat hen helpt om weloverwogen aankoopbeslissingen te nemen. Dit alles draagt bij aan een hogere klanttevredenheid en een verbeterde winkelervaring.

Toegang tot het volledige assortiment

Klanten kunnen een login aanvragen om toegang te krijgen tot het volledige assortiment. Op basis van het chassisnummer wordt dan direct getoond welke artikelen wij voor dat specifieke voertuig kunnen leveren. Ook de prijzen en kortingen zijn voor de klant direct inzichtelijk.

Bent u een autobedrijf? En wilt u binnen 24 uur nieuwe autosleutels en -sloten ontvangen?

Vraag uw gratis login aan en krijg toegang tot alle producten!

 


Op 30 juli 2024