Hedin Mobility Group AB en Car Lock Systems starten samenwerking

De samenwerking tussen Car Lock Systems (CLS) en Hedin Mobility Group AB is officieel van start gegaan. Deze strategische samenwerking zal in eerste instantie worden uitgerold in Scandinavië.

CLS, een toonaangevend bedrijf op het gebied van autosleutels en sloten, en Hedin Mobility Group, een van de grootste mobiliteitsbedrijven in Europa, gaan samenwerken voor het optimaliseren van de dienstverlening aan de klanten van Hedin.

Gedeelde missie

De samenwerking tussen Car Lock Systems en Hedin Mobility Group levert niet alleen praktische voordelen op, maar versterkt ook het aanbod van beide bedrijven. Door de samenwerking kan Hedin profiteren van de diensten van Car Lock Systems, zoals reparaties, sleutelcodeanalyse, garantieafwikkeling en voertuigdiagnostiek, waardoor de klantenservice van Hedin wordt verbeterd.

Jasper Scholten, Sales Manager bij Car Lock Systems, omschrijft de samenwerking als volgt: “Door de samenwerking kunnen we de klanten van Hedin nog sneller van dienst zijn en kan Hedin gebruik maken van de extra diensten die CLS biedt. Hierdoor kan Hedin een nog betere en completere service bieden.”

Snellere en efficiëntere levering van autosleutels en sloten

Met deze samenwerking zetten beide bedrijven een belangrijke stap in de richting van verbeterde klanttevredenheid en operationele efficiëntie. De komende maanden zullen in het teken staan van de implementatie van deze samenwerking in Zweden, gevolgd door verdere uitrol naar opgenomen landen.

 


Op 16 september 2024